Wie zijn wij

Wij zijn An en Jo, 2 jonge veertigers en ouders van 2 kindjes. Wij houden van reizen, lekker eten, wijn en wellness. Kortom, levensgenieters pur sang. Jo heeft zich naast zijn voltijdse job in de financiële sector bijgeschoold tot sommelier-wijnhandelaar, en An experimenteert als gediplomeerd kok graag in de keuken. Daarnaast heeft ze een opleiding cosmetische massage, gelaatsverzorging en sauna uitbating genoten. Hiermee beschikken we over de nodige tools en know how om onze klanten zowel op culinair gebied als op vlak van wellness te verwennen. Wij runnen onze zaak met veel toewijding en dragen service en hygiëne hoog in het vaandel. Noem het een droom, een uit de hand gelopen hobby… wij noemen het WellWines.

Ons verhaal

Jo wilde als gepassioneerd wijnliefhebber graag iets in bijberoep doen in deze richting. An droomde er al jaren van om een privé sauna uit te baten. Zo ontstond het idee om onze dromen samen te smelten tot een uniek concept dat WellWines zou gaan heten. Wellness en Wines.

We begonnen in 2015 met een kleine wijnhandel. We kozen er bewust voor om niet de meest voordehand liggende wijnlanden aan te bieden, maar leggen onze focus op Slovenië en Hongarije. Landen die ons door de jaren heen erg gecharmeerd hebben, wijnen met een bijzonder verhaal en een verrassend karakter. Wij kennen al onze wijnboeren persoonlijk en bezoeken hen meermaals per jaar.

Van wat vroeger de varkensstallen van onze privé woning waren, hebben we een luxueus complex gemaakt waar u in alle rust en privacy kan genieten van sauna, stoombad, infrarood, jacuzzi en openluchtzwembad. In onze aparte behandelruimte bieden we massages en gelaatsbehandelingen aan. Bovendien kan u kiezen uit heel wat leuke arrangementen.

Tijdens onze gastentafels in de gezellige leefkeuken kan u genieten van een viergangendiner waarbij wijn en gerechten perfect op elkaar zijn afgestemd.

jQuery(document).ready(function( $ ){ });